STALPI DECORATIVI CU BRAT DUBLU ORNAMENTAL si DOUA CORPURI ILUMINAT tip SFERA D250mm

ST2.3M.2BZ.2GA

New

Stalpi iluminat ornamental decorativ de exterior cu inaltimi de 3M sau 4M echipati cu globuri sau cu felinare. 

More details

797,90 lei

The minimum purchase order quantity for the product is 3

SPECIFICATII TEHNICE PRODUS

Inaltime (H) : 3M
Nr. brate: 2 brate
Tip brat : Brat ornamental
Corp iluminat: Corp de iluminat decorativ GLOB ALB D250
Tip sursa iluminat: Nu este inclusa sursa de iluminat. Aceasta poate fi atat bec economic de maxim 45W cat si bec cu LED 25W
Dulie E27

ALTE INFORMATII

Stalpii ornamentali sunt destinati iluminatului decorativ de exterior atat al parcurilor, locurilor de joaca, spatiilor verzi cat si al zonelor pietonale (alei pietonale, cai de acces), precum si pentru iluminatul exterior decorativ al centrelor comerciale, teraselor si restaurantelor. 

Stalpul de iluminat este echipat cu doua brate simple ornamentale pe care se monteaza corpurile de iluminat decorativ tip glob sau sfera cu diametrul D250mm.

Pretul afisat nu contine TVA si este pentru stalpul de iluminat decorativ cu inaltimea de 3M cu brat dublu si doua globuri albe cu diametrul de 250mm. 

La solicitarea dvs stalpul de iluminat se poate configura si cu globuri transparente, transparent striate sau fumurii. De asemenea stalpul de iluminat este disponibil si cu inatime de 4M.

Stalpii de iluminat decorativ sunt vospiti, in camp electrostatic, negru, dupa galvanizarea la cald a acestora. Flansa stalpilor de iluminat este de forma OCTAGONALA si sunt prevazuti cu usa de vizitare pentru conexiunile electrice. Montajul acestor stalpi decorativi de iluminat se face cu ajutorul sistemelor de ancorare care se achizitioneaza separat. 
Termenul de livrare poate varia intre 3-14 zile in functie de disponibilitatea stocului.

Comanda minima pentru stalpii de iluminat decorativ exterior pentru parcuri este de 3 bucati.

Transportul pentru stalpii de iluminat decorativ este asigurat de catre client. La solicitarea dvs putem organiza si trasportul, contravaloarea taxelor privind expeditia acestora fiind suportata de dvs.

 

21 other products in the same category: