STALP DECORATIV 4M CU DOUA GLOBURI ALBE

ST1.4M.2J.2GA

New

Stalpi iluminat decorativ cu inaltimea de 3M sau 4M echipati cu globuri albe cu diametrul D300 mm 

More details

625,30 lei

The minimum purchase order quantity for the product is 3

SPECIFICATII TEHNICE PRODUS

Material : metal
Inaltime (H) : 4M
Nr. brate: 2 brate
Corp iluminat: Corp de iluminat decorativ GLOB ALB D300
Tip sursa iluminat: Nu este inclusa sursa de iluminat. Aceasta poate fi atat bec economic de maxim 65W cat si bec cu LED 30W

ALTE INFORMATII

Stalpii de iluminat sunt destinati iluminatului ornamental decorativ al gradinilor, parcurilor, cailor de acces sau parcarilor publice sau private.

Pretul afisat este pentru stalpii de iluminat cu inaltimea de 4M echipati cu doua brate inclusiv corpurile de iluminat decorativ tip glob alb avand diametrul de 300mm;

Stalpii de iluminat exterior se pot configura cu unul, doua sau trei corpuri de iluminat decorativ in functie de solicitarile dvs.  Globurile de iluminat pot fi able, transparente sau transparent striate de diferite dimensiuni.

Stalpii de iluminat decorativ sunt vospiti, in camp electrostatic, negru, dupa galvanizarea la cald a acestora. Flansa stalpului de iluminat este de forma patrata si sunt prevazuti cu usa de vizitare pentru conexiunile electrice.

Termenul de livrare poate varia intre 3-14 zile in functie de disponibilitatea stocului.

Comanda minima pentru stalpii de iluminat decorativ exterior pentru parcuri este de 3 bucati.

Transportul pentru stalpii de iluminat decorativ este asigurat de catre client. La solicitarea dvs putem organiza si trasportul, contravaloarea taxelor privind expeditia acestora fiind suportata de dvs. 

21 other products in the same category: