STALP ILUMINAT EXTERIOR DECORATIV CU DOUA GLOBURI

ST2.3M.2AD.2GA

New

Stalpi iluminat ornamental decorativ inaltime 3M cu brat dublu ornamental echipat cu globuri albe D300. 

More details

889,82 lei

The minimum purchase order quantity for the product is 3

SPECIFICATII TEHNICE PRODUS

Inaltime (H) : 3M
Nr. brate: 2 brate
Tip brat : Brat ornamental
Corp iluminat: Corp de iluminat decorativ GLOB ALB D300
Tip sursa iluminat: Nu este inclusa sursa de iluminat. Aceasta poate fi atat bec economic de maxim 45W cat si bec cu LED 25W
Dulie E27
Diametru glob : 300 mm

ALTE INFORMATII

Stalpi decorativi destinati iluminatului de exterior al parcurilor, cailor de acces, spatiilor verzi sau pentru iluminatul ornamental al restaurantelor si teraselor.

Stalpul de iluminat este echipat cu brat dublu ornamental produs in Italia pe care se monteaza corpurile de iluminat decorativ tip sfera sau glob . Globurile pot fi in diferite variante constructive : globuri albe, globuri transparente, globuri transparent straiate sau globuri fumurii. 

 

Pretul afisat nu contine TVA si este pentru stalpul de iluminat decorativ cu inaltimea de 3M cu brat dublu ornamental din material rasinos echipat cu doua globuri albe cu diametrul D300. Sursele de iluminat nu sunt incluse in pret, acestea pot fi atat becuri economice 45W 65W cat si becuri cu LED 20W sau 30W lumina rece sau lumina calda. 

Bratele ornamentale se pot monta pe stalpii decorativi atat orientate cu globurile in sus cat si orientate cu globurile in jos.

Stalpii de iluminat decorativ sunt vospiti, in camp electrostatic, negru, dupa galvanizarea la cald a acestora. Flansa stalpului de iluminat este de forma octagonala si sunt prevazuti cu usa de vizitare pentru conexiunile electrice. 

Termenul de livrare poate varia intre 3-14 zile in functie de disponibilitatea stocului.

Comanda minima pentru stalpii de iluminat decorativ exterior pentru parcuri este de 3 bucati.

Transportul pentru stalpii de iluminat decorativ este asigurat de catre client. La solicitarea dvs putem organiza si trasportul, contravaloarea taxelor privind expeditia acestora fiind suportata de dvs.

21 other products in the same category: