STALP STRADAL DECORATIV CU BRAT DUBLU si FELINARE cu LED 50W

ST1.3M.2J.2FT

New

Stalpi decorativi inaltime 3M iluminat parcuri cu felinare cu BEC LED 50W

More details

1 315,51 lei

The minimum purchase order quantity for the product is 3

SPECIFICATII TEHNICE PRODUS

Inaltime (H) : 3M
Nr. brate: 2 brate
Tip brat : Brat simplu "J"
Corp iluminat: Corp de iluminat decorativ clasic tip FELINAR
Tip sursa iluminat: BEC LED 50W

ALTE INFORMATII

Stalpi decorativi destinati iluminatului de exterior al parcurilor, cailor de acces, spatiilor verzi sau pentru iluminatul ornamental al restaurantelor si teraselor.

Stalpul de iluminat este echipat cu doua brate simple sub forma de "J" pe care se monteaza corpurile de iluminat decorativ tip felinar.

 

Pretul afisat nu contine TVA si este pentru stalpul de iluminat decorativ cu inaltimea de 3M cu doua bratedoua felinare care au incluse sursele de iluminat. BEC LED 50W.

Felinarele decorative sunt confectionate din materiale rasinoase eliminand astfel rugina si coroziunea, sunt rezistente la socuri, la raze UV stabilizate si au factor de protectie IP 55. 

Stalpii de iluminat decorativ sunt vospiti, in camp electrostatic, negru, dupa galvanizarea la cald a acestora. Flansa stalpului de iluminat este de forma patrata si sunt prevazuti cu usa de vizitare pentru conexiunile electrice. 
Termenul de livrare poate varia intre 3-14 zile in functie de disponibilitatea stocului.

Comanda minima pentru stalpii de iluminat decorativ exterior pentru parcuri este de 3 bucati.

Transportul pentru stalpii de iluminat decorativ este asigurat de catre client. La solicitarea dvs putem organiza si trasportul, contravaloarea taxelor privind expeditia acestora fiind suportata de dvs.

21 other products in the same category: