STALP DE ILUMINAT METALIC PENTRU PARCURI

ST1.3M.2N.2GA

New

Stalpi de iluminat cu inaltimi de 3M sau 4M echipati cu globuri sau cu felinare. 

More details

717,00 lei

The minimum purchase order quantity for the product is 3

SPECIFICATII TEHNICE PRODUS

Nr. brate: 2 brate
Tip brat : Brat simplu "N"
Corp iluminat: Corp de iluminat decorativ GLOB ALB D300
Tip sursa iluminat: Nu este inclusa sursa de iluminat. Aceasta poate fi atat bec economic de maxim 45W cat si bec cu LED 25W
Dulie E27
Diametru glob : 300 mm

ALTE INFORMATII

Stalpii ornamentali sunt destinati iluminatului decorativ de exterior atat al parcurilor, locurilor de joaca, spatiilor verzi cat si al zonelor pietonale (alei pietonale, cai de acces), precum si pentru iluminatul exterior decorativ al centrelor comerciale. 

Pretul afisat nu contine TVA si este pentru stalpul de iluminat decorativ cu inaltimea de 3M cu doua bratedoua corpuri iluminat tip sfera ALB D300mm. Sursele de iluminat nu sunt incluse, acestea se achizitioneaza separat in functie de preferintele dvs. Becurile pot fi atat economice de 45W cat si becuri cu LED 30W cu lumina calda, cu lumina naturala sau cu lumina rece. 

Corpurile de iluminat decorativ sfera sau glob pot fi de culoare alba, pot fi globuri de iluminat transparente, transparent striate sau fumurii. 

Stalpii de iluminat decorativ sunt vospiti, in camp electrostatic, negru, dupa galvanizarea la cald a acestora. Flansa stalpului de iluminat este de forma patrata si sunt prevazuti cu usa de vizitare pentru conexiunile electrice. 
Termenul de livrare poate varia intre 3-14 zile in functie de disponibilitatea stocului.

Comanda minima pentru stalpii de iluminat decorativ exterior pentru parcuri este de 3 bucati.

Transportul pentru stalpii de iluminat decorativ este asigurat de catre client. La solicitarea dvs putem organiza si trasportul, contravaloarea taxelor privind expeditia acestora fiind suportata de dvs.

21 other products in the same category: