STALPI ILUMINAT EXTERIOR DECORATIV CU TREI GLOBURI

ST2.3M.2AD.3GA

New

Stalpi iluminat decorativ exterior H3M cu brat dublu ornamental echipati cu trei corpuri iluminat tip sfera. 

More details

989,83 lei

The minimum purchase order quantity for the product is 3

SPECIFICATII TEHNICE PRODUS

Inaltime (H) : 3M
Nr. brate: 2 brate
Tip brat : Brat ornamental
Corp iluminat: Corp de iluminat decorativ GLOB ALB D300
Tip sursa iluminat: Nu este inclusa sursa de iluminat. Aceasta poate fi atat bec economic de maxim 45W cat si bec cu LED 25W
Dulie E27
Diametru glob : 300 mm

ALTE INFORMATII

Stalpii decorativi sunt special proiectati pentru iluminatul ornamental de exterior, pentru iluminatul ornamental al parcurilor, al teraselor si restaurantelor, pentru iluminatul cailor de acces sau pentru iluminatul spatiilor rezidentiale.

Stalpii de iluminat decorativ sunt echipati cu brat dublu ornamental din materiale rasinoase, resiztente la UV pe care sunt instalate corpurile de iluminat decorativ tip GLOB sau sfera

Globurile de iluminat pot fi in atat globuri alb mat, cat si globuri transparente, transparent striate sau chiar globuri fumurii. 

Stalpii de iluminat decorativi sunt vopsiti negru in camp electrostatic dupa galvanizarea la cald a acestora. Flansa acestor stalpi decorativi ornamentali este de forma octagonala si se pot monta cu ajutorul sistemelor de ancorare. (sistemul de ancorare se achizitioneaza separat). Stalpii decorativi de iluminat sunt prevazuti cu usa de vizitare pentru conexiunile electrice. 

Pretul afisat nu contine TVA si este pentru STALPUL DECORATIV cu inaltimea de 3M, echipat cu brat ornamental dublu si cu trei globuri albe avand diametrul D300mm. Sursele de iluminat nu sunt incluse, acestea bot fi atat becuri economice de 45W cat si becuri cu LED 30W. In functie de tipul de lumina dorit sursele de iluminat pot fi atat cu lumina calda, cu lumina naturala sau cu lumina rece. 

Termenul de livrare poate varia intre 3-14 zile in functie de disponibilitatea stocului.

Comanda minima pentru stalpii de iluminat decorativ ornamental pentru parcuri este de 3 bucati.

Transportul pentru stalpii de iluminat decorativ este asigurat de catre client. La solicitarea dvs putem organiza si trasportul, contravaloarea taxelor privind expeditia acestora fiind suportata de dvs.

21 other products in the same category: