New

Stalp iluminat stradal galvanizat cu flansa 5m

ST.ZN.5M.P

New

Stalpi galvanizati iluminat public stradal octogonali inaltime 5M montaj cu prezoane 

More details

disponibil

715,00 lei

The minimum purchase order quantity for the product is 5

SPECIFICATII TEHNICE PRODUS

Inaltime (H) : 5M
Forma stalp : octogonala
Material : otel galvanizat
Montaj : prevatuti cu flasa. Montaj cu prezoane (se achizitioneaza separat)
Certificari : CE, EMC, ROHS
Garantie oferita: 24 luni ( 2 ani )

ALTE INFORMATII

Stalpi metalici zincati forma octogonala pentru iluminatul public stradal sau perimetral. Stalpii galvanizati octogonali sunt prevazuti cu flansa pentru montaj pe soclu de beton. 

Inaltimea stalpilor zincati este 5M de iar grosimea in carne a stalpilor galvanizati este de 3MM. Stalpii metalici stradali sunt zincati termic conform standardelor internationale, stalpii metalici sunt fabricati prin galvanizare conform standard EN 1461

Comercializam stalpi metalici stradali atat octogonali cat si stalpi galvanizati conici cu inaltime de 4M 5M 6M 7M 8M 9M 10M 11M sau 12M

Stalpii galvanizati au usa de vizitaree pentru conexiunile electrice. 

Stalpii octogonali se pot echipa cu brate galvanizate, (console simple, duble, triple sau cvadruple) pentru sustinerea corpurilor de iluminat. Consolele zincate pot avea lungimi cuprinse intre 50 cm si 2.5m. 
Montajul stalpilor octogonali zincati se face cu ajutorul prezoanelor. Setul de ancorare este compus din 4 prezoane cu sablon de ghidaj pentru turnarea fundatiei. Prezoanele sunt fabricate prin roluire la cald si sunt galvanizate la extremitatea superioara. Prezoanele sunt livrate cu cate o saibă si 3 piulite 

Pretul afisat nu contine TVA si este pentru stalpul metalic zincat cu inaltimea de 5M fara sistemul de ancorare. Setul de prezoane se achizitioneaza separat. 

Cantitatea minima pentru comanda este 5 buc, termenul de livrare este de aproximativ 7-10 zile lucratoare de la confirmarea efectuari platii. 

Plata se face cu ordin de plata in baza facturii proforme. 

Contravaloarea taxelor de transport NU este inclusa in pret, aceasta se calculeaza separat, in momentul confirmarii comenzii, si variaza in functie inatimea stalpilor comandati, cantitate si adresa exacta de livrare. 

Va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0764 663 405 sau pe e-mail la vanzari@energyled.ro pentru cea mai avantajoasa oferta. 

4 other products in the same category: