New Sale!

Lampa SOLARA LED 90W cu SENZOR si telecomanda ILUMINAT STRADAL

New

Lampi solare LED cu panou fotovoltaic, senzor de miscare si telecomanda. Nu necesita alimentare la reteaua electrica, energie solara. 

More details

produs disponibil in stoc

315,00 lei

-10%

350,00 lei

The minimum purchase order quantity for the product is 3

SPECIFICATII TEHNICE PRODUS

Putere (Watt) : 90W
Corp iluminat: Corp iluminat SOLAR
Temperatura de culoare : 5000K (lumina alba naturala - lumina zilei)
Durata incarcare : 8-12 ore
Autonomie : pana la 15 ore
Grad de protectie IP 65

ALTE INFORMATII

Lampa iluminat stradal solara cu panou solar integrat, acumulator Li-ion si controler de incarcare solara de inalta calitate
Aceasta lampa solara de iluminat stradal este destinata iluminatului public in zonele in care nu exista retea electrica de iluminat.

Lampa solara LED 90W 5000K 4500lm baterie 3.7V 15AH cu senzor de miscare si telecomanda
Lampa stradala cu LED SOLARA
Acumulator: 3.7V 15AH inclus si incorporat in carcasa lampii stradale
Mod functionare: smart senzor + telecomanda

In momentul in care este senzorul inteligent detecteaza miscare pe o distanta cuprinsa intre 6 si 12m, Lampa Stradala Solara LED 90W lumineaza la intensitate maxima, iar dupa 30 de secunde intensitatea acesteia scade la 1/3 intrand astfel intr-o "lumina de veghe".
Este prevazuta cu telecomanda pentru a programa modul de functionare al acestei Lampi de iluminat SOLAR stradal si cu doua LEDuri indicatoare, verde si rosu, pentru indicarea incarcarii / defectiunii bateriei;

Montajul acestei lampi stradale solare se poate face cu ajutorul consolelor bratelor de prindere pe stalpii de iluminat.
La livrare Lampa SOLARA cu LED 90W va fi insotita de ceriticate de garantie si conformitate conform legislatiei europene in vigoare. 
Comercializam atat corpurile de iluminat stradal cu LED cat si carje si accesorii de montaj pentru prinderea acestora pe stalpii de iluminat stradal.

Pretul afisat este exprimat in Ron si nu contine TVA. Pentru o oferta personalizata in functie de cantitatile si de proiectul dvs va rugam sa ne trimiteti o solicitare la adresa de e-mail vanzari@energyled.ro si veti primi cea mai avantajoasa oferta de pret din piata.

Comanda minima pentru comanda este de 3 buc iar termenul de livrare poate varia intre 3 si 14 zile in functie de disponibilitatea stocului.

3 other products in the same category: